Thuiskantoor op maat

De voordelen van ZaaK® voor werknemers

Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om van thuiswerken de norm te maken, of te kiezen voor een mix van thuis en op kantoor werken. Er komt geleidelijk aan meer aandacht voor de veilige arbogeschikte thuiswerkplek. Om lekker en efficiënt thuis te werken is meer nodig dan een oogvriendelijk beeldscherm en een goed instelbare stoel. Boven alles is het belangrijk dat jij je ongestoord kan concentreren. Een echt eigen plek is dan welkom. Als het even kan een kantoor in de tuin, zodat je ‘s morgens heerlijk naar je werk gaat om aan het einde van een dag, de deur met een goed gevoel weer achter je dicht te doen. ZaaK® biedt je die inspirerende werkplek, met zicht op groen.

Waarom ZaaK® interessant is voor je werkgever

ZaaK® versterkt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is duurzaam en waardevol voor werkgevers die verantwoord HR-beleid belangrijk vinden. Het draagt bij aan ongestoord werken en presteren. ZaaK® is bovendien heel betaalbaar en een aantrekkelijke manier van belonen. Een echte win-win!

Ontdek alle voordelen

Lees meer over de voordelen van ZaaK® voor werknemers (en overtuig je werkgever)

Gezond, veilig en productief

Vertrouwelijkheid gegevens geborgd

Kostenefficiënt

Hoogwaardig en doordacht

Mvo en aantrekkelijk werkgeverschap

Gezond, veilig en productief

In een ZaaK® tuinkantoor kun je ongestoord werken, net even weg van de afleiding van thuis. Dat maakt het gemakkelijker om een gezond evenwicht te bewaren tussen werk en privé. Je hebt weer grip op vertrouwelijkheid en ook daarover dus minder stress. ZaaK® biedt een gezond stof- en pollenvrij binnenklimaat door constante ventilatie met uitsluitend verse lucht. De klimaatinstallatie is uitgerust met een ionisator voor luchtzuivering. Hiermee worden ook de kleinste verontreinigingen uit de lucht gehaald. Naast stofdeeltjes worden bacteriën, schimmels, virussen en pollen verwijderd en/of gedeactiveerd.  Een in een tuin geplaatste ZaaK® tuinkantoor werkt inspirerend en draagt bij aan gezond werken. Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat uitzicht op groen positieve effecten heeft op het welzijn en ook positief bijdraagt aan je gezondheid.

Vertrouwelijkheid geborgd

ZaaK® wordt geleverd met hoogwaardig hang- en sluitwerk dat SGK-klasse 3 inbraakbestendig is. Tuinkantoor ZaaK® is ook hoogwaardig geïsoleerd tegen geluid(soverlast). Daardoor kan je tijdens een hoosbui gewoon doorgaan met je call, maar ook, en misschien nog wel belangrijker: vertrouwelijke gesprekken blijven binnenskamers. Zowel de spullen die in ZaaK® staan, als de vertrouwelijkheid van documenten en gesprekken, zijn veilig. Bespreek de verzekeringstechnische aspecten van ZaaK® wel even met jouw werkgever of verzekeringsadviseur. 

Kostenefficiënt

ZaaK® maakt thuiswerken efficiënter, je bespaart reiskosten (en reistijd!) en dat is beter voor het milieu. Welke werkgever wil dat niet? Goed om te weten is dat over jouw aanwinst is geen fiscale bijtelling van toepassing is. Een door de werkgever ter beschikking gestelde ZaaK® kost jou dus niets. Dat wordt natuurlijk anders wanneer jouw werkgever om een bijdrage vraagt. Je vindt op deze site voldoende argumenten waarom dat in principe niet nodig zou hoeven zijn. ZaaK® is ideaal voor alle bedrijven die slimmer met kantoorkosten willen omgaan. Bij bijna alle werkgevers staat dit op de agenda. ZaaK® is, afgezien van af en toe een lichte reiniging, volledig onderhoudsvrij. Naast een verzekering en bijna te verwaarlozen kosten voor energieverbruik zijn er geen verdere kosten.

Hoogwaardig en doordacht

ZaaK® is dankzij haar slimme en integraal sterke verbindingstechnieken blijvend verplaatsbaar. Stel dat je ZaaK® na een aantal jaren voor een aantrekkelijke prijs overneemt van je werkgever, dan is en blijft ZaaK® van waarde voor jou en eventueel jouw gezin, zelfs als je verhuist. Laat je ZaaK® dan achter, dan verhoogt dat de waarde van je huis. Tuinkantoor ZaaK® is zowel thermisch als akoestisch hoogwaardig geïsoleerd en vraagt nauwelijks energie. Als je in ZaaK® werkt, in plaats van in huis, dan zal je in de praktijk vaak op je energiekosten besparen.

Mvo en aantrekkelijk werkgeverschap

ZaaK® biedt jou de arboveilige werkplek. ZaaK® is voor de werkgever de logische volgende stap in thuiswerken. ZaaK® is gemaakt uit circulaire materialen en voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid. Zo past zaak in een verantwoorde levensstijl. Tuinkantoor ZaaK® draagt bij aan een lagere CO2 footprint en werkt positief voor jouw welzijn. Zo past ZaaK® in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Werk je bij een werkgever die MVO belangrijk vindt, leg dan ook die argumenten voor ZaaK® op tafel. ZaaK® biedt voor je werkgever een mogelijkheid om naast alle eigen voordelen ook de waardering voor jou tot uitdrukking te brengen. Bespreek deze win-win met je werkgever.

ZaaK® praktisch

Tuinkantoor ZaaK® kan zonder fundering op elke ondergrond worden geplaatst. ZaaK® is als roerend goed uitstekend geschikt voor lease of huurkoop. Misschien trekt dat je werkgever over de streep. De tuinkantoren van ZaaK® worden binnen enkele weken (na de aanvangsperiode is het streven binnen twee weken) na bestelling geleverd en geplaatst. De afgegeven leverdatum is hard. Nog goed om te weten is dat Tuinkantoor ZaaK® ook op moeilijker bereikbare plekken kan worden geplaatst. Dat kan vrijwel altijd vergunningsvrij. Klik hier voor meer informatie over het vergunningsvrij plaatsen van jouw ZaaK®.

Vergoeding van je werkgever

Als werknemer kan je je wens om een ZaaK® aan te schaffen aan je werkgever voorleggen. Je kan natuurlijk ook zelf een ZaaK® aanschaffen en dan een vergoeding afspreken.

Laat bijvoorbeeld de reiskostenvergoeding woon-werk (deels) omzetten in een vergoeding die valt onder de werkkostenregeling. Kijk dan wel of de werkkostenregeling daar in het concrete geval ruimte voor biedt. Zo’n vergoeding is vaak neutraal of zelfs gunstig voor de werkgever: minder reiskosten woon-werk, lagere zakelijke autokosten of lagere kosten leaseauto/auto van de zaak. De werkkostenregeling is verruimd. De vrije ruimte voor 2021 is 3,0% over de eerste € 400.000, – aan loonkosten en 1,2% over het meerdere.

ZaaK® is geboren uit de behoefte aan een inspirerende, veilige en economisch aantrekkelijke werkplek in de tuin. ZaaK® is tot in detail doordacht, fraai vormgegeven, hoogwaardig, duurzaam en wordt compleet geleverd. Je kunt er nog de dag van levering in!

ZaaK® is meer dan een tuinkantoor. Het is een waardevolle, duurzame extra leefruimte die altijd verplaatsbaar is. ZaaK® is ontworpen als thuiskantoor en inspirerende werkplek, maar leent zich bij uitstek ook voor andere toepassingen: als studieplek, vergaderruimte, showroom, praktijkruimte, logeerkamer, jeugdhonk, gastenverblijf, atelier, ‘man cave’ of ‘ women cave’, rustplek, schrijfkamer, gameruimte, hobbyruimte, of waar je ZaaK® ook maar voor zou willen gebruiken. Welke uitvoering van ZaaK® je ook kiest, en wat je motieven ook zijn, ZaaK® geeft meer mogelijkheden en voegt veel toe aan de (leef)waarde van je huis.

Ontdek ZaaK®

ZaaK® is zeker ook aantrekkelijk voor werkgevers . De kans bestaat natuurlijk dat je werkgever ZaaK® (nog) niet kent. Informeer je werkgever daarom over ZaaK®. Ook kun je ons in contact brengen, bijvoorbeeld met je collega’s van HR. Wij gaan graag het gesprek aan! 

Kenmerken ZaaK®

Je kan direct op de dag van levering en plaatsing in ZaaK® aan het werk. ZaaK® wordt namelijk compleet geleverd met alle benodigde technische installaties: een aansluiting voor elektra, is royaal voorzien van inbouw wandcontactdozen, heeft een fraaie ledverlichting die in kleur en lichtsterkte instelbaar is en een hoogwaardige klimaatinstallatie.

ZaaK® is in alle opzichten duurzaam, met een levensduur die vergelijkbaar is met die van een woning, dus tenminste 40 jaar. ZaaK® doet geen concessies aan kwaliteit. Denk aan de zeer vochtbestendige vloerconstructie en aan de hoogwaardig gemoffelde aluminium pui.

In een ZaaK® van de zaak werk je in een écht gezonde werkomgeving. Door de zeer hoogwaardige isolatie, zowel thermisch als akoestisch, door het unieke klimaatsysteem met ionisator en het zicht op groen. Het vrijwel geluidloos werkende klimaatsysteem ventileert voortdurend met verse lucht, terwijl de ionisator fijnstof verwijdert en pollen, schimmels, virussen en bacteriën onschadelijk maakt.

ZaaK® doet geen concessies op het gebied van veiligheid. Zo wordt ZaaK® geleverd met 3-laags geïsoleerd veiligheidsglas en hoogwaardig, SGK-klasse 3 inbraakbestendig hang- en sluitwerk. Goed om te weten dat je spullen en vertrouwelijke informatie in een goed afgeschermde omgeving liggen.

ZaaK® is opgebouwd uit uitsluitend circulaire materialen. De constructieve en isolerende wandpanelen van ZaaK® zijn voorzien van een cradle-to-cradleverklaring, iets wat voor dit materiaal tot nu toe niet voor mogelijk werd gehouden. Van wieg tot wieg: na afdanking dient het materiaal als volwaardige grondstof voor een nieuw product. ZaaK® is een aantrekkelijke, en in circulair opzicht verantwoorde investering.

Het compacte ontwerp van ZaaK® voelt van binnen verrassend ruimtelijk. Door het oplopende dak en de hoge wand, volop daglicht en de verbinding met buiten. De ontwerpers van WeLLDesign zijn erin geslaagd om ook de eenpersoonsuitvoering die ruimtelijke werking te geven. Je kan kiezen uit verschillende varianten van ZaaK®. Welke variant dan ook, een ZaaK® biedt een heerlijke werkplek en past in vrijwel elke tuin.

ZaaK® is thermisch hoogwaardig geïsoleerd. De slimme dakconstructie isoleert thermisch én akoestisch: het geluid van een hevige stortbui of een nadruppelende boom verandert in een vriendelijk achtergrondgeluid. De aluminiumkozijnen van de glazen pui hebben een koudebrugonderbreking voor de thermische isolatie én voorkoming van condensproblemen.

Het ontwerp ZaaK® heeft tijdens de Dutch Design Week 2020 een GIO-erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp ontvangen. ZaaK® is ontworpen door een jong team gedreven ontwerpers van WeLLDesign, een toonaangevend industrieel ontwerpbureau met een bewezen track record in bouwinnovatie.

WeLLDesign

‘We love to challenge the now’

Dit is het motto van industrieel ontwerpbureau WeLLDesign. Alles zal steeds blijven veranderen en vanuit onze visie en aanpak geven we daar invulling aan: met de producten die we aan onze klanten voorstellen en we samen met hen verder ontwikkelen. Onze klanten variëren van start-ups en kleine en middelgrote mkb-bedrijven tot multinationals.

Onze jarenlange ervaring in bouwinnovatie zetten we nu in voor de ontwikkeling en realisatie van ZaaK®, een aantrekkelijk, veilig, comfortabel én betaalbaar tuinkantoor dat industrieel vervaardigd wordt, lang mee gaat en waarvan alle componenten circulair zijn. Met als doel het thuiswerken voor zoveel mogelijk mensen elke dag weer aantrekkelijk, veilig en comfortabel te maken.

Met de ontwikkeling van ZaaK® speelt WeLLDesign in op het nieuwe werken en de daaruit groeiende behoefte aan veilige en fijne werkplekken thuis of dicht bij huis. Door de Covid-19-pandemie is deze ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt.  ZaaK® is vormgegeven en ontwikkeld door een team jonge, gedreven industrieel ontwerpers van WeLLDesign. Ontwerpers die met hun innovatieve concepten en producten grenzen verleggen.
Zo stond WeLLDesign aan de wieg van de Senseo; ontwikkelde onder meer het bekende bloemenfust, pinautomaten, medische instrumenten, installatie-, klimaatbeheersings- en bouwsystemen. Voor VolkerWessels ontwikkelde WeLLDesign “MorgenWonen”, de revolutie in slim bouwen, en het “myCuby” badkamer- en sanitairsysteem. Met deze kennis en ervaring in moderne bouwtechnieken én in co-creatie is het ultieme tuinkantoor ZaaK® ontworpen vanuit ons motto: “We love to challange the now”.

Uniek design

ZaaK® heeft tijdens de Dutch Design Week van 2020 een GIO-erkenning (Goed Industrieel Ontwerp) ontvangen. ZaaK® kreeg ook een vermelding in het Dutch Designers Jaarboek 2020.

Tuinkantoor ZaaK® is nu gescout door een vakjurylid van de Dutch Design Award 2021 categorie Product. Op 1 juli wordt bekend of we bij de drie genomineerden uit de categorie Product horen.

Het design van ZaaK® is een samenspel van functionaliteit en een begeerlijke, aansprekende vorm. Het oplopende plafond, de hoge wand en de glazen pui geven van binnen een enorm ruimtelijk effect, terwijl de lage wand zorgt voor geborgenheid. De hellingshoek van het oplopende dak is optimaal voor regenwaterafvoer en voor een sedumdak of plaatsing van zonnepanelen.

Naar jouw ZaaK®

ZaaK® tuinkantoor is in meerdere uitvoeringen leverbaar en kent verschillende opties. Jouw ZaaK® kan worden aangepast aan jouw wensen en naadloos worden ingepast in de omgeving.
ZaaK® voor huiseigenaren: voor werk, vrije tijd, voor jezelf en/of voor gasten. Hét doordachte en fraaie tuinkantoor, tuinkamer of gastenverblijf.

Stijlvol, duurzaam en vergunningsvrije extra ruimte
ZaaK® is van meerwaarde voor je leven en je huis!

Wat maakt ZaaK®…

Gezond

1. Klimaatinstallatie met ventilatie met uitsluitend verse lucht met warmteterugwinning, inclusief verwarming en fijnstof- en pollenverwijdering. Koeling als optie.

Onderhoudsvrij

2. Alle componenten en materialen gaan een leven lang mee en zijn onderhoudsvrij. Een lichte reiniging volstaat.

Comfortabel

3. Dimbare en in kleur instelbare ledverlichting.
4. Twee meervoudige wandcontactdozen; in totaal 6 aansluitingen.
5. Speciale dakconstructie voor isolatie en extra geluidsreductie. 
6. Gevelgrote glaspui om ‘buiten maximaal naar binnen te halen’
7.  Vormgegeven voor een ruimtelijke beleving

Energiezuinig

8. Volledig glazen pui met HR++ glas met zonwerende coating.
9. Wanden en dak hoogwaardig geïsoleerd. Vloer thermisch geïsoleerd en ongevoelig voor vocht.
10. Optie: een dakconstructie geschikt voor sedumdak of plaatsing zonnepanelen.

Veilig

11. Dubbel gelaagd veiligheidsglas aan binnenzijde voor extra inbraakbestendigheid en persoonlijke veiligheid.
12. Hoogste klasse inbraakbestendig hang- en sluitwerk (SGK klasse 3).
13. Elektronisch slot als optie.

Vergunningsvrij op elke ondergrond plaatsbaar

14. Blijvend verplaatsbaar en stelbaar. Constructie die fundering overbodig maakt.
15. Vergunningsvrij in elke (achter)tuin plaatsbaar.

ZaaK® tuinkantoren

ZaaK® ZL2 en ZR2 bieden een royale werkplek. Tegelijk vragen ze niet meer ruimte dan nodig. Voor wie meer ruimte zoekt én heeft, is er een grotere ZaaK®. Zo is er ook voor jou jouw eigen ZaaK®!

ZaaK® ZL2

Enkele uitvoering, deur voorstaand links

ZaaK® ZR2

Enkele uitvoering, deur voorstaand rechts

ZaaK® ZL3

Enkele uitvoering, deur voorstaand links, 1 meter extra (3 meter diep)

ZaaK® ZR3

Enkele uitvoering, deur voorstaand rechts, 1 meter extra (3 meter diep)

ZaaK® ZL4

Enkele uitvoering, deur voorstaand links, 2 meter extra (4 meter diep)

ZaaK® ZR4

Enkele uitvoering, deur voorstaand rechts, 2 meter extra (4 meter diep)

ZaaK® ZR5

Enkele uitvoering, deur voorstaand rechts, 3 meter extra (5 meter diep)

ZaaK ZL5

Enkele uitvoering, deur voorstaand links, 3 meter extra (5 meter diep)

ZaaK® ZDL2

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand links, dichte achterwand

ZaaK® ZDR2

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand rechts, dichte achterwand

ZaaK® ZDL3

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand links, dichte achterwand, 1 meter extra (3 meter diep)

ZaaK® ZDR3

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand rechts, dichte achterwand, 1 meter extra (3 meter diep)

ZaaK® ZDLGL2

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand links, extra glaspui linksachter

ZaaK® ZDLGL3

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand links, extra glaspui linksachter, 1 meter extra (3 meter diep)

ZaaK ZDRGR2

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand links, extra glaspui linksachter

ZaaK® ZDRGR3

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand rechts, extra glaspui rechtsachter, 1 meter extra (3 meter diep)

ZaaK ZDRGR4

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand rechts, extra glaspui rechtsachter, 2 meter extra (4 meter diep)

ZaaK® ZDLGL4

Gekoppelde uitvoering, deur voorstaand links, extra glaspui linksachter, 2 meter extra (4 meter diep)