Klanteninformatie

MaatwerkBoulevard is bemiddelaar

Wij zijn bemiddelaar. U sluit een overeenkomst met degene die de dienst uitvoert. het aanbod wat wordt getoond op de website komen vanaf externe verkopers. Externe verkopers komen pas op de website van MaatwerkBoulevard na een gedege onderzoek door MaatwerkBoulevard. Alle externe verkopers op deze website voldoen aan de eisen van MaatwerkBoulevard.

Prijzen zijn inclusief btw

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief 21% btw.

Bezorgkosten

Prijzen zijn inclusief bezorgkosten. Indien dit afwijkt dan zal dit duidelijk voor het afrekenen van het product aangegeven worden.

Klachten en geschillen

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

MaatwerkBoulevard is bemiddelaar van externe verkopers. Bij klachten zullen wij deze doorgeven aan de betreffende verkoper. MaatwerkBoulevard zal de afhandeling van de klacht op de voet volgen.

Betaalmethodes

Wij werken met de volgende betalingsmogelijkheden:

iDEAL
Veilig en vertrouwd betalen via de internetbankieren-omgeving van je eigen bank. Je dient wel zelf te beschikken over interbankieren.

Mister Cash
Wanneer je vanuit België bestelt kun je gebruik maken van Mister Cash, dit is de Belgische variant van het Nederlandse iDEAL. Met Mister Cash zorg je voor een directe betaling van jouw bestelling.