Horren op maat

INSECTWERENDE SYSTEMEN OP MAAT

Vind bij ons de oplossing die bij u past voor uw insectenwering. Wij produceren exact op maat volgens uw wensen!

Bij Insetto zetten zich 70 medewerkers in om onze klanten de juiste bescherming tegen insecten te bieden. Ons bedrijf bestaat sinds 1999. Sinds 2002 bieden we op maat gemaakte insectenbeschermingsoplossingen via internet.

Als bedrijf dat voortdurend groeit en ontwikkelt, bieden we onze klanten altijd nieuwe en moderne oplossingen. Daarbij houden we rekening met de speciale behoeften van elk individu. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zelf bepalen hoeveel ze willen investeren om hun eigen woonruimte insectenvrij te kunnen houden. Daarom hebben wij verschillende insectenwerende oplossingen in alle prijsklassen in ons assortiment.

Hoge kwaliteit insectenwerende systemen voor iedereen

Insetto – het traditionele bedrijf uit Duitsland levert nu ook in Nederland en België.

  • Insectenbescherming van de hoogste kwaliteit – op maat gemaakt!
  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Meer dan 100.000 tevreden klanten!
  • Snelle levering!
  • Ondersteuning vanuit Nederland in het Nederlands!

Wanneer u onze online winkel bezoekt krijgt u een meteen goed overzicht van het grote aanbod aan horren die u online bij Insetto kunt configureren en kopen.

Op maat gemaakte inzethorren

Net zoals niet elk raam hetzelfde is, zijn er ook verschillende horren voor verschillende wensen en eisen. Voor de ene klant zijn horren de beste oplossing, terwijl een andere de voorkeur geeft aan een inzethor dat alleen in het raam hoeft te worden gehangen en daarmee boren bespaart. Een bijzonder product hierbij is onze StarlineFix, het is namelijk een raam rolhor dat – in tegenstelling tot alle andere rolgordijnen – ook met een frame in het raam kan worden gehangen. Wij vervaardigen al onze horren voor ramen in de door u gewenste afmetingen.

Op maat gemaakte (rol)hordeuren en plissedeuren

Insectenwerende deuren vindt u bij Insetto voor huisdeuren, maar ook voor balkon- en terrasdeuren of voor de deuren van uw stacaravan of caravan. Vooral plissédeuren die ook verlijmd kunnen worden met montagekaderprofielen zijn populair. Het gaasnet blijft bij het openen en sluiten in elke gewenste stand staan en door de geringe inbouwdiepte passen de plissés vaak tussen de deur en het gordijn.

Maar ook draaideuren en rolhordeuren zijn populair en die zijn natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Welk product u ook kiest: wij vervaardigen uw droomdeur op de exacte maat die u wenst.

Vaste horren & horgaas systemen

Uiteraard bieden wij ook eenvoudige horren aan die u met tape aan het raam kunt bevestigen. Deze kunt u zowel in hele rollen bestellen als in de door u gewenste afmetingen. De horren zijn verkrijgbaar in grijs en zwart, maar ook als speciale netten, bijvoorbeeld met pollenbescherming voor mensen met een allergie, met een bijzonder goed zicht of met een bijzonder robuust net dat ook geschikt is voor eigenaren van huisdieren. Ook kunt u alle gaasnetten in veel van onze maatwerkproducten laten verwerken.

Accessoires & Reserve onderdelen

Wij produceren geen wegwerpartikelen, alleen insectenwerende systemen van de hoogste kwaliteit. Maar zelfs met de beste kwaliteit kan er na vele jaren iets kapot gaan. Om ervoor te zorgen dat u geen nieuwe hor hoeft te kopen, bieden wij voor al onze producten een ruim assortiment aan reserveonderdelen.

Handige bediening, precies zoals u het wilt

Ook bij van uw hordeur heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kunt zijbediening van links naar rechts of omgekeerd selecteren. Als u nog meer bedieningsgemak wilt en op zoek bent naar een innovatieve oplossing voor uw woning, dan kunnen wij u ons rolhordeur voor deuren aanraden. Deze zijn ook als maatwerk leverbaar. De enkel– en dubbelzijdige rolhordeuren kunnen ook op barrièrevrije en bijzonder brede deuren worden gemonteerd.

Configureer uw (rol)hor of plissedeur zoals u dat wilt

Wij zijn ervan overtuigd dat u zelf beslissen welk hor u in uw woning wilt gebruiken. Na het invoeren van de gewenste afmetingen kunt u zelf de gewenste eigenschappen bepalen. Naast verschillende profielkleuren bieden de meeste modellen verschillende soorten gaas en bevestigingsoplossingen.

Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en kijken uit naar uw bezoek aan onze online site!