Interieurontwerp en Styling op maat

Simone Interieurontwerp & Styling

“Huis of thuis? Die ene letter verschil:
dát is waar het mij om gaat”

Simone

“Huis of thuis? Die ene letter verschil: dát is waar het mij om gaat.”

Het fijnste huis? Dat heet thuis. Want niemand wil koken, slapen, werken, Netflixen, spelen, kortom: leven in een showroom. Bij al mijn ontwerpen staat daarom niet het huis centraal, maar de mensen die er wonen.

Of je nou een oplossing zoekt voor één kamer of voor een compleet huis, ik help om de ruimte zo in te richten dat die perfect aansluit bij je persoonlijke wensen en die van eventuele gezinsleden. Dat betekent echt niet dat alle meubels meteen de deur uit moeten. Een slimme indeling, een paar nieuwe items, andere kleuren of behang kunnen al een enorm verschil maken. Moet het huis nog gebouwd worden of staat er een uitbouw op de planning? Dan loont het om al vroeg in het traject helder te krijgen hoe je de ruimtes wilt gebruiken. Dat scheelt een hoop stress en bovendien onnodige kosten als later blijkt dat bijvoorbeeld leidingen, kozijnen of stopcontacten niet op de goede plek zitten. Maar de echte winst is dat je straks in dat unieke huis woont dat elke dag weer past als een warme jas. Vanzelfsprekend binnen je eigen budget.

Vrijblijvende intake
Elk project begint met een kennismaking waarin we alle woonwensen bespreken. Ik kom hiervoor graag langs om meteen de sfeer in huis te proeven en lichtinval, meubels en kleurgebruik te bekijken. Of om te zien welke (ver)bouwplannen er al liggen. Maar vanzelfsprekend kan dit oriënterende gesprek ook online plaatsvinden. Deze intake is kosteloos en verplicht tot niets. Na afloop stuur ik per mail een gespecificeerde offerte.
Ik maak alle ontwerpen in mijn studio in Krimpen aan den IJssel. Gedurende het project presenteer ik mijn ideeën in de vorm van moodboards, (3d-)schetsen en een shopping list, om zo de nieuwe situatie tot leven te brengen. Daarna bespreken we de verschillende opties, zodat we uiteindelijk samen tot het ultieme interieurplan komen, op maat gemaakt voor het (nieuwe) huis én de bewoners. Nieuwsgierig naar een aantal van mijn projecten? Kijk hier voor mijn portfolio.

Meer weten of een afspraak maken?
Vul dan je gegevens in via het contactformulier.