Badmeubels op maat

De Badmeubelfabriek

Wij bieden maatwerk voor een breed assortiment badkamermeubelen

De Badmeubelfabriek

Welkom bij De Badmeubelfabriek!

Stel gemakkelijk je eigen onderkast, spiegelkast, kolomkast, wastafelplank of complete badmeubelset samen door middel van onze 3D configurator. Met keuze uit meer dan 20 materialen en 100 kleuren stel je in een handomdraai jouw droommeubel samen. Na je bestelling wordt jouw meubel kant-en-klaar geleverd. Je hoeft hem enkel nog zelf op te hangen. Hierdoor achten wij onszelf dan ook een Meester in Maatwerk.

Maatwerk
Wij bieden maatwerk voor een breed assortiment badkamermeubelen , wij bouwen verder continue aan ons assortiment door goed te luisteren naar onze klanten; in de toekomst zitten er nog heel veel mooie dingen aan te komen. Hierdoor kun je jouw onderkast bijvoorbeeld ook direct voorzien van een maatwerk wastafel. In de tussentijd denken wij graag met je mee als het gaat om welke wastafel bijvoorbeeld het beste bij welke onderkast past.
Stel daarom gerust een vraag via ons contactformulier, of plan een online adviesgesprek in.

SAMENWERKING MET MAATWERKBOULEVARD
Door samen te werken met MAATWERKBOULEVARD en haar deelnemers menen wij ons op het juiste platform te kunnen presenteren en profileren.
Klanten die via MAATWERKBOULEVARD bestellen krijgen hiervoor een exclusieve korting van 5%. Gebruik bij het bestellen de code maatwerkboulevard om u korting direct te verkrijgen.