Houten vloeren op maat

Doetinchem Parket

Uw specialist in houten vloeren

Houten vloeren op maat

Als het van hout is, dan kunnen wij het maken!

Doetinchem Parket neemt graag uw zorgen uit handen bij het leveren en leggen van uw nieuwe houten vloer of het renoveren van uw huidige vloer. Dit doen wij in héél Nederland.

Uw ideale vloer is waar wij voor staan, zonder zorgen en met de beste kwaliteit. Sinds 1927 specialiseren wij ons en door deze jarenlange ervaring snappen wij waar goede producten aan moeten voldoen, zodat u elke dag van uw vloer kunt blijven genieten. U bent bij ons aan het juiste adres voor een vloer passend bij elk interieur, zowel in huis als op kantoor. Of het nu gaat om een planken vloer met een robuuste uitstraling of een bijzonder design parket, Doetinchem Parket biedt een compleet assortiment vloeren aan. De keuze van het hout is één, de vormgeving is twee, maar een zeer bepalende factor is het leggen. Ongeacht in welk patroon u het parket ook wilt hebben, de eigen parketteurs van Doetinchem Parket zorgen ervoor dat de vloer strak en vlekkeloos wordt gelegd.

Als één van de meest gerenommeerde parket bedrijven in Nederland, weten wij als geen ander hoe wij uw houten vloer moeten renoveren. Repareren door aanheling, schuren en afwerken, van patroonvloer of strokenvloeren, bij Doetinchem Parket bent u aan het juiste adres. Door onze jaren lange ervaring weten wij uw bestaande vloer weer als nieuw kunnen laten worden. Door het plaatselijk repareren van beschadigingen, een gehele renovatie, of door schuren en opnieuw afwerken. Desgewenst in een geheel nieuwe kleur. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met regulier onderhoud.